Motiveren

Talking about Embodiment! Deze work out is sinds kort te vinden op de Prinsengracht te Amsterdam, in een prachtige ruimte. Bijzonder hoe je met een fijne energie en kaarsen een ruimte kan creëren die direct bij binnenkomst als heilig voelt. Oftewel: een Sanctuary a.k.a SANCTUM!

”A sacred place devoted to a community of individuals.”

Sanctuary

Doordat het een kleine ruimte is en de groep niet groot is ontkom je er bijna niet aan om connectie te maken met de mensen om je heen. Mocht je helemaal in je eigen bubbel komen dan is daar absoluut ook een veiligheid voor. Als je nieuw bent wordt alles goed en rustig met je doorgenomen en mocht je zenuwen hebben, worden die je gelijk ontnomen door Luuk of Marie.

Wanneer de work out begint ontkom je er niet aan om de connectie met jezelf aan te gaan. Het duurt niet lang voordat je in een flow terecht raakt doordat de bewegingen door middel van veel herhaling dit in je activeren. Niet te vergeten is de ademhaling die automatisch voor zorgt dat je dieper in je lichaam zakt.

Je hebt de mogelijkheid om je polsen en enkels te voorzien van lichte gewichten om de intensiteit van de bewegingen te verhogen. De muziek is enorm uplifting en stimuleert je om erin op te gaan. Het is niet uit te leggen maar mocht je geluid willen maken, willen schreeuwen of je emoties de vrije loop laten gaan dan kan dat!

Awaken a reformation of the physical body and learn how to unlock the mind

Sanctum

We leven momenteel in een maatschappij waarin lichaam en geest steeds verder van elkaar verwijderd raken. Dit is iets waar naar mijn mening, je zelf de hand in hebt.

De Signature Sequence van Sanctum is vernieuwend op de overvolle markt van sport mogelijkheden. Een mogelijk handvat voor het terugvinden van de oorsprong en blauwdruk van de connectie tussen jouw lichaam en geest. Zie dit als een uitnodiging!

You are one step from experiencing a breakthrough holistic workout that empowers the body and expands the mind.

Sanctum