Fantesstisch

Geen katoen meer maar Tencel®!

In verschillende posts schrijf ik over mijn huid. Ik ben half Indonesisch en half Nederlands. Door mijn gemixte huid kan ik daardoor veel problemen ervaren, daarnaast heb ik een lichte vorm van zonneallergie. ⁠

Dus wanneer iedereen de wollige winter en kersttruien aantrekt krijg ik alleen al jeuk van het idee! ?⁠Er zijn best wel merken en stoffen die ik kan dragen maar vaak zijn deze ook niet al te verantwoord. ⁠

Toen Merel van der Ham mij vroeg om model te staan voor haar merk Clover kon ik daarom niet weigeren. ⁠Zie hieronder een video over de ”why” van Clover.

TENCEL® vs. KATOEN:
In principe voelt katoen ook vaak wel aangenaam, maaar… naast dat deze stof niet heel eco friendly is, is het ook zo dat katoen meer mogelijkheden bevat om bacteriën te kweken wat een negatieve werking heeft:

WHAT DO PEOPLE SAY ABOUT TENCEL?

  • 77.8% say that TENCEL®is more pleasant to wear than cotton
  • 59% prefer TENCEL®due to its smoothness in comparison to cotton
  • 92 % say that they would like to wear TENCEL®clothing during the day
  • 48% scratch less
  • 88.2% say that the TENCEL®suit has a cooling effect in summer

Heb jij last van Eczeem, Psoriasis, zonneallergie of andere huidaandoeningen die ervoor zorgen dat kleding niet altijd even lekker zit. Dan heeft Clover een paar toffe items. Vergeet dan niet mijn kortingscode TRUEFRIENDS25 te gebruiken voor 25% korting !