Tessa Wowor

Inmiddels woon ik al zo’n twee jaar in Amstelveen na 9 jaar in Amsterdam te hebben gewoond. Mijn vriendinnen wonen ook allemaal in Amsterdam dus ik heb nooit de tijd genomen om mijn eigen woonplaats te ontdekken qua horeca gelegenheden. Corona heeft niet meer langer grip op de deurknoppen van de restaurants dus ging ik een avondje met Natas en Sharlain uit eten. In AMSTELVEEN!

Ik ben nogal een lastige eter, het liefst geen vlees en het liefst veganistisch. Best te doen toch? Je zou zeggen van wel bij een Indiaas restaurant, maar ik eet ook niet pittig. (Ik hoor je denken, ‘wat een Fop-Indo’, en terecht.) We waagde een kans bij The Indian Kitchen!

Bij binnenkomst moesten we het bekende gezondheidsformulier invullen en er werd netjes rekening gehouden met 1,5 meter. Misschien een beetje té netjes want er werd niet aan de tafel bediend. We moesten zelf afruimen op een andere tafel en zelf ook het eten er vanaf halen. Er waren hele nette schermen neergezet en alles zag er op en top uit.

Ik kon het nog!

Het menu is enorm uitgebreid en voor elk gerecht kan je kiezen hoe pittig je het zelf wil maken. Ik kon dus alles mee eten. Alle gerechten waren heerlijk en heel kruidig! Vaak vind ik Indiaas eten te vettig en ik krijg regelmatig buikpijn achteraf. Dat was dit keer niet het geval!

Hele fijne sfeer, goede prijs voor wat je krijgt en de wijntjes zijn goedkoper dan in Amsterdam! Parkeren is voor de deur max 1h (blauwe zone), maar er zijn genoeg (gratis) parkeerplekken in de buurt. Het personeel was erg vriendelijk en de wc’s waren schoon! Ik hoop dat we snel weer mogen ervaren hoe het is als er aan de tafel bediend wordt. Voor nu heb ik weer een fijn restaurant op mijn lijst waar ik naartoe kan fietsen!