Ik heb twee bijzondere dagen gehad. Sinds dit jaar werk ik vanuit huis en heb ik verschillende projecten. Sinds corona is dus ALLES thuis. Soms heb ik het gevoel dat mijn huis vol zit met oude energieën, negatieve energieën of emoties dan reinig ik mijn huis. Dit keer had ik tijdens het reinigen van mijn huis een speciale visualisatie toegepast die eigenlijk spontaan ontstond.
Ik visualiseerde een groot wit licht rondom mijn hart, ik vroeg mijn engelen mij te beschermen en mijn gidsen om mij te helpen het juiste pad te behandelen. Dat licht richtte ik in een rechte oneindige lijn omhoog met de volgende affirmation: Ik heb vertrouwen in het pad wat ik bewandel en ik laat mij leiden door liefde. Alles is goed.

Soms heb je een beetje extra guidance nodig dus ik boekte een mini-reading en kaartlegging bij de prachtige ziel Charmayne. Char zou op mij intunen de volgende dag, een spannende dag omdat we voor het eerst live gingen met Taboobies. Ze vraagt van te voren of je nog een specifieke vraag hebt waar je graag een antwoord op ontvangt.

Zoals je op de bovenste afbeelding ziet heeft Char hele specifieke bij mij passende kaarten getrokken

Zo energiek en enthousiast als ze eruit ziet, is ze ook! Na het sturen van de vraag legt ze nog heel duidelijk uit dat ze op je gaat intunen en dat ze geen tovenares is en geen voorspeller. Ze stelt je gerust over mogelijke uitkomsten en ze neemt een momentje in haar dag met speciaal de aandacht op jou gericht.

Zie hieronder.
Als je kijkt naar de kaart toont die precies mijn visualisatie van de avond daarvoor en de tekst eronder is bijzonder omdat ik inderdaad mijn hart beter moet vertrouwen. Je ziet op de afbeelding een licht/lotus rondom de hartchakra. Plus de yoga positie die te zien is, is precies de houding die ik laatst nog heb laten afdrukken:

Charcoaching: ”De rechter kaart vertelt dat je super veel liefde hebt die je met heel veel mensen wilt delen. Dit straalt ook van je af en mensen komen daar ook graag op af. Probeer dit licht wel te beschermen voor de mensen die er alleen wat van meepikken en niet ook hun licht aan jou geven.”

Na het trekken van de kaarten stuurt Char een uitgebreid antwoord op je vraag met duidelijke adviezen, mooie affirmations en antwoorden waarop ik in ieder geval weer fijn op verder kon borduren. Ik heb ook een mooi inzicht op bepaalde relaties gekregen waar ik voorheen nog op die manier naar had gekeken.

Na het lezen van de reading lag ik proef op de tafel voor een Access Bars massage. Diegene die op mij aan het oefenen was kende ik nog niet langer dan een uur, wist niks van mijn huisreiniging, wist niks van de reading en na afloop zegt hij: ‘Dit klinkt misschien heel gek en dat heb ik niet heel erg vaak maar ik kreeg een beeld van je door, dat er vanuit je borst een hoog vuur in een lange verticale lijn omhoog ging.’…

Mooi, mooi, mooi en nog eens mooi! Ik voel me dankbaar, ik voel mij open en op de juiste weg. Ik voel mij vol van liefde en licht! Ik kan hier weer eventjes op voorruit. Wil je nou ook zo’n prachtige reading van Charcoaching klik dan op de knop hieronder om te reserven.

Foto: Noëlla Straakenbroek

De prachtige BLISS kaarten zijn trouwens van Noëlla Straakenbroek. Er komt een uitbreidingspakket maar mocht je ze willen wees er snel bij. Ik was helaas te laat voor de vorige druk!