Pff wat een extra kosten je wel niet moet maken om een beetje groener in het leven te staan. Zo kosten groene producten bij de supermarkt soms wel tot 30% meer. Vaak is er zelfs geen groene optie in de reguliere winkel. Ik betrap mezelf er vaak op dat ik dan toch maar naar het minder groene, makkelijkere en goedkopere product grijp. Romano en Chloé hebben het mogelijk gemaakt om die smoesjes te ontkrachten met de iGreenbox.

Het idee dat ontstond om hun familie een groener leven te laten leven is voor mij heel herkenbaar. Mijn verjaardagscadeautjes zijn meestal zetjes de in groene richting en mijn ouders met hun restaurant serveren inmiddels in herbruikbare bakjes of leveren en papieren bakjes. Dit zijn kleine stapjes maar elke stap is een groene stap. Toen ik langs de iGreenbox kwam werd het plotseling heel makkelijk om in 1x een grote stap te nemen.

Ik kende al veel van deze producten maar ik ben toch extra fan van het was-ei. Ik dacht altijd dat het onmogelijk was om plastic te vermijden m.b.t. shampoo flessen en wasmiddelen. Het ei is wel van plastic en refill-baar en gaat zo ongeveer 70 wasjes mee ( met 1 vulling ) HOEDAN!?

Voor meer specifiek info over de producten klik HIER
Ik heb uitgezocht wat het je kost als je al deze producten loskoopt, dit kan je zelf checken door op de links te klikken:

Los kopen: € 92,23 (voor 1 Persoon)
iGreenbox: € 66,50 (voor 2 Personen!)

In principe geven ze aan dat de box voor 2 maanden is maar producten zoals het ei en deodorant gaan bij mij zelfs langer mee. iGreenbox is maandelijks opzegbaar dus ook extra fijn als je langer met de producten doet. Je zit nergens aan vast.
‘Leuk! Ik wil ook zo’n box’ hoor ik je denken… ‘Hoe werkt dat dan?’ hoor ik je vragen. Nou… appeltje (was)eitje.. geef aan op de website met hoeveel volwassenen en kinderen je een huishouden deelt en een volledig huishoud/verzorgingspakket voor twee maanden wordt naar je toegestuurd terwijl je wacht.

EN! Je kan nu met 10% korting bestellen!
Met de code: FANTESSTISCH