24-04-2020

1. Een plant?: Natuurlijk lucht-zuiveringssysteem aangezien iedereen in huis elkaars’ adem aan het recyclen is. Misschien wel zo fris?⠀

2. Water ?: Want van dat zoomen krijgen we nou eenmaal een droge bek⠀

3. Essential Oil Diffuser ??: Die van mij is van Young Living (@grow.abundantly) naar aanleiding van mijn stemming kies ik mijn Olie van de dag. Je hebt essentiële oliën die je energie verbeteren en sommige helpen je juist ontspannen. Voor meer vragen of dit onderwerp, holla!

4. Een notitie boekje??: Zo lijkt het tenminste nog alsof je aan het meeschrijven bent tijdens die online vergadering. Terwijl je eigenlijk je tekentalent aan het herontdekken bent. Misschien tijd voor een carriere switch?⠀

5. Een spiegel: Want er moet toch iemand met je flirten nu je die aandacht van de kantoorboys niet meer krijgt ?? Kan je direct even naar jezelf lachen, want je doet het goed?#selflove

6. Handcreme??: zovaak handen wassen zorgt voor droge tengeltjes en als je dan naar beneden kijkt naar dat droge uitzicht dan is het net alsof je al 60 jaar in quarantaine zit #verschrompeldehandjes ⠀

7. Gouden Driehoek??: Rozenkwarts, Amethist & Bergkristal. Wanneer je deze drie kristallen samen plaatst genereren ze een optimale positieve energiestroom. De energie van deze drie stenen sluit zo goed op elkaar aan dat men dit wonder de naam ´De Gouden Driehoek´ heeft gegeven. (Aldus @edelstenenfee) ⠀

8. Koptelefoon??: Dan kan je tenminste doen alsof je je kinderen niet hoort, de situatie ontkennen en hoef je je er minder schuldig over te voelen ??‍?⠀