30-04-2020

Sinds kort volg ik deze mooie @erika.body.mind.soul op Instagram. Op een of andere manier kom ik de laatste tijd enorm veel in contact met krachtige vrouwen die zich bezig houden met de maan. Laat dat nou net iets zijn waar ik zelf momenteel veel mee bezig ben. Je kan lezen over de maan en mogelijke rituelen maar wanneer je ervaringen persoonlijk met elkaar kan delen steek je daar toch meer van op. Erika is zo’n pracht vrouw die graag haar kennis deelt m.b.t. tot Yoga, Vrouwen Power en de Maan. 

Afgelopen nieuwe maan ( 23 April 2020 ) werd er een Moonflow (vrouwencirkel) door haar gehost en ik mocht daarbij zijn. Wat een cadeau! Voor mij persoonlijk was het een emotionele dag omdat het mijn opa’s verjaardag zou zijn en ik hem enorm mis en twijfelde dus of ik nog wel moest meedoen maar ik zette mij ertoe, gelukkig maar! We waren met 6 vrouwen die allemaal op hun eigen manier strugglen met deze Corona periode. Direct zorgde Erika ervoor dat alle emoties welkom waren en merkte je dat de groep daar heel goed op ging. 

Tijdens deze flow werden we begeleid om momenten van zelfreflectie te nemen en hierover te schrijven. Je kon in je eigen bubbel blijven of je kon ervoor kiezen om sommige momenten iets te delen waar je behoefte aan had. Wat je keuze ook was, alles was ok en dat creëerde veiligheid. Sommige opdrachten waren gecombineerd met verschillende, rustige yoga poses en dit bracht een extra dimensie aan de ervaring. Mij persoonlijk helpt dat heel erg om mijn gronding te activeren. De visualisatie oefening is echt iets wat je zelf moet gaan ervaren om te begrijpen hoe bijzonder (maar ook heftig en mogelijk confronterend) deze is.

De manier waarop Erika begeleidt en constant duidelijk maakt dat alle gevoelens en reacties welkom zijn maakt de vrouwen connectie nog sterker. Wij vrouwen hebben een talent voor geruststellen, warmte en geborgenheid aan een ander te bieden maar hoe fijn is het om dat gevoel ook te ontvangen? Vanuit de visualisatie werd ik geaard en geïnspireerd ‘wakker’. Voor mijn gevoel was de visualisatie extra krachtig omdat deze tijdens de nieuwe maan plaatsvond. Toen ik dacht dat de Moonflow tot een mooi einde was gekomen kwam er nog een prachtig cadeautje achteraan. Op basis van onze persoonlijke energie en ervaring van de visualisatie trok Erika voor ons een Godess Guidence Oracle Kaart van @Doreenvirtue (zie link onderaan voor meer info over deze fantesstische kaarten!) Erika gaf hier ook nog eens een mooi eigen gedachte over en voor mij viel alles samen. Voor mij was dit een top eerste gezamenlijke nieuwe maan ervaring! 

Wil jij ook eens zo’n mooie Moonflow van Erika meemaken dan kan je naar www.erikavanes.nl/moon. Op 7 mei heeft ze nog een gratis intro en vanaf 22 mei 2020 gaat ze nog meer mooie dingen doen! Op deze website kan je ook lezen wat voor bijzondere ervaringen en reizen Erika al achter de rug heeft, ook niet niks. 

Klik HIER om de Oracle kaarten te bekijken