Soms heb je van die vriendschappen die niet in woorden te beschrijven zijn. Mijn vriendschap met Danique is er zo één. Drie jaar hadden wij elkaar niet gezien en niet gesproken we leefde beide een ‘overal en nergens’ bestaan maar inmiddels is dit wat stabieler geworden. De drukte en de rust of waar je dan ook naar opzoek bent is altijd dichtbij te vinden. We raakten weer met elkaar in contact en dan is meestal de eerste vraag: ‘Waar ben je nu mee bezig?’ Dit waren onze antwoorden:

Danique:’ Ik ben met van alles bezig. Heb paar weken terug mijn certificaat gehaald in zo’n healing practice dat Access Bars heet. Als je wilt kan ik dat wel een keer op jou doen! Ik ben een coaching opleiding gestart maar die is nu vooruit geschoven tot oktober omdat ik graag mensen wil helpen met seksualiteit en intimiteit. Daar ben ik eigenlijk nu mee bezig. Veel mediteren, yoga en ook healing werk.

Tessa: ”Wat zitten we weer op dezelfde frequency ik ben net terug van 3 weken Bali ( ik zou langer blijven maar #corona ) Ik heb daar allemaal workshops en korte cursussen gaan. Women Cirkels, Tantrisch Yoga, Intimacy unleashed… ik ben ook helemaal mij daarin aan het verdiepen. Lijkt mij heel bijzonder als je een keer op mij je healing kunsten wilt vertonen. Ik ben sinds Januari voor mezelf begonnen en ik ga mij bezig houden met schrijven en als de gekkigheid over is ga ik weer yoga lesgeven. Dus jaa oh gosh zoveel om over te praten!!”

Zodoende stond ik bij Danique voor de deur en alsof we elkaar gisteren nog hadden gezien sprongen we in elkaars armen en binnen een half uur lag ik bij haar op de tafel. Nu moet ik zeggen dat haar energie sowieso verwarmend en verwelkomend is dus ook als je niet een bijzondere vriendschap met deze vrouw hebt zal ze snel als een dierbare naaste voelen en zal ze jou ook dat gevoel geven. Ik had nog nooit van Acces Consciousness gehoord en ging daarom blanco en vol vertrouwen deze healing in.

Aldus @innerlijkekracht.nl : ”Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en geest wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als er weer meer balans is tussen inspanning en ontspanning. Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.”

Bron: Innerlijkekracht.nl

Danique reinigt de ruimte dmv Palo Santo en zorgt dat ze zich alleen nog maar met jouw energie verbind. Dit is direct voelbaar, haar handen bewegen zich bijna niet voelbaar langs de drukpunten op je hoofd. Deze houdingen houdt ze 6 á 15 minuten aan, dat kan met Yin Yoga als een eeuwigheid voelen. Bij dit niet, door de energie shifts die zich amper voelbaar door je lichaam verplaatsen raak je in een soort van heerlijke meditatieve staat. Plotseling is er 1,5 uur voorbij en het gevoel wanneer je je ogen opent was iets nieuws voor mij. Ik had enorm stil gelegen en het leek alsof de tafel mij vasthield en omarmde. Alles was okay, mijn hoofd was kalm. De drukte en chaos van de afgelopen weken leek wel als gesorteerd en in lades netjes opgeborgen. Wat ik mij vooral herinnerde was dat ik ideeën en beelden voorbij zag komen, waarin ik normaal zou inzoomen en normaliter dan in een soort van gedachte achtbaan terecht zou komen. Het was nu onbewust helemaal niet lastig om daarbij vandaan te blijven.

Danique laat je tot rust komen en op jouw tempo kan je rustig weer op aarde komen. Je kan hier achteraf wat met haar over delen of niet… alles is prima op dat moment. Wanneer je vragen hebt kan ze je (ook vooraf) duidelijke antwoorden geven, fijn om te weten dat je met iemand bent die weet wat ze doet. Veiligheid is heel belangrijk bij deze healing en Danique is hier een ster in! Danique is een coaching opleiding gestart maar die is nu vooruit geschoven tot oktober 2020 vanwege de corona crisis. Daarmee gaat ze mensen helpen in hun seksualiteit en intimiteit.

Houd er rekening mee dat je energieën veel te verduren hebben gehad dus dat je de volgende dag een beetje vermoeid kan zijn. De tweede keer wanneer je lichaam meer in balans is werkt deze behandeling juist als een energie boost en wil je alleen maar aan de slag met die ideeën die je indirect van Danique ontvangt. Wat een cadeautje ! Wil je dit ook ervaren ? Dan kan je Danique momenteel via deze SM link contacten: https://www.instagram.com/daniquegermainescipio/