Tessa

Al een poosje volgde ik deze mooie vrouw en mama op Instagram en zag hoe open en eerlijk ze was over haar recentelijke carriéreswitch en veranderingen binnen haar interesses. Hierdoor voelde ik direct een connectie want ik zit daar ook middenin. Voorheen was Sahrona holistisch schoonheidsspecialist en nu vooral bezig met het volgen van haar eigen spirituele pad en daar zoveel mogelijk andere mensen over te informeren en inspireren.

Sinds kort ben ik mij in het verdiepen van de werking op de maan en het effect van de maan op ons menselijk lichaam en gemoedstoestand. Iets wat totaal nieuw is voor mij maar iets waar Sahrona zich al een langere tijd mee bezig houdt. 8 April 2020 zou mijn eerste ‘bewuste’ volle maan zijn maar ik had zoveel gelezen en gezien dat ik er niet zoveel raad mee wist en toen bood Sahrona op Intstagram voor €9,- een volledig begeleide maan samenkomst aan. Ik sprong aan boord!

Voorafgaand stuurde ze iedere vrouw nog een gepersonaliseerde maanenergie gebaseerd op jouw sterrenbeeld en het sterrenbeeld waar de maan op dat moment in stond.

Het was Sahrona haar eerste online meeting maar niet haar eerste vrouwen cirkel. In totaal waren we met 9 vrouwen wat een mooi aantal was. Sommige kenden elkaar en andere weer helemaal niet. Sahrona stelde iedereen gerust en gaf aan dat het ook haar eerste keer was. Wat ik direct kwetsbaar vond en getuige van kracht het gaf een saamhorigheid gevoel.

‘We beginnen de cirkel met inchecken bij jezelf, bij je gidsen en het voelen van je energieveld. Visualiseer kleuren (dit kun je ook intuïtief doen, maar wit, licht roze en goud is altijd goed). Daarna kun je voor jezelf doornemen wat je wilt loslaten en wie je wilt vergeven. Visualiseer dit zoals tijdens de ceremonie. Rood is de kleur van vergeving. Hierna ga je door naar de dankbaarheid, probeer dit in elke cel te voelen.
Groen is de kleur van dankbaarheid.’
Aldus Sahrona.

Naast deze woorden gaf ze een goede begeleiding en kwam haar kennis goed naar voren. Iedereen luisterde aandachtig en open. Heel bijzonder om online te ervaren dat je toch op dezelfde frequentie kan vibreren op een afstand.

Op de achtergrond van dit alles heeft ze ook een eigen Spotify lijst meer heerlijke muziek op de achtergrond. Zie hier de spirituele afspeellijst:

Ze maakte gebruik van een prachtige tekst in connectie met de maan die ik ook als afsluiting tijdens mijn ‘Spiritual Bath/ Spiritueel Bad gebruikt heb.

‘Onder de schitterende volle super maan, vergeef ik alles, iedereen, iedere ervaring, iedere herinnering van vroeger en nu , die om vergiffenis behoeft.
Ik vergeef nadrukkelijk iedereen. Ik vergeef ook mijzelf voor gemaakte fouten. Het universum is liefde en mij wordt vergeven; ik word geleid door liefde. Liefde corrigeert nu mijn leven. Met dit besef wacht ik af in vrede.
Ik breng liefde en heling in al mijn gedachten, overtuigingen en relaties. Ik leer mijn lessen en ga verder met mijn leven. Ik doe een beroep op de fragmenten van mijn ziel, om zich te laten zuiveren door de volle maan, en om zich weer met mij te verenigen. Ik zend liefde aan mezelf en iedereen die ik ken en mij kent, in alle richtingen van de tijd. Onder deze schitterende volle super maan ben ik genezen. Mijn leven is gezond gemaakt. Zo is het en zo zij het.’

In het geheel een prachtige ervaring, met mooie visualisaties, schrijfopdrachten, meditaties en muziek! Mocht jij geïnteresseerd zijn in meer van dit soort samenkomsten hou dan @sahrona.holistic in de gaten!

Download hier de tekst volle maan vergeving en loslaten.