Daar zit ik dan, met mijn gebruinde billen op mijn nieuwe meditatiekussen. De postbezorger heeft hem vanmiddag netjes voor de deur gezet en met 1,5 meter afstand tussen ons beiden heeft hij een klein stukje Bali bij mij afgeleverd. Een week geleden liep ik nog met zand tussen mijn tenen en mijn yogamat op mijn rug te genieten van de Indonesische zon. Dat beeld is halsoverkop control-alt-delete geannuleerd en onverwachts ben ik weer terug geteleporteerd naar mijn eigen woonkamer. Het enige wat er nu nog tussen mijn tenen zit zijn de haren van mijn hond die zich klaar aan het maken is voor de zomer, niet wetende dat hij deze zomer een stuk minder buiten zal zien dan vorig jaar.

Ik ging naar Bali om uit te zoomen van alles wat er thuis gaande is geweest het afgelopen jaar, juist nu ik weer behoefte had om onder de mensen te zijn en te genieten van de buitenlucht in plaats van mij te verschuilen binnen mijn vier muren plaatst Corona mij linearecta terug in mijn cocon.

Mijn hele reis was volgepland met yogalessen, women circles, cacao ceremonies, full moon meditaties, gong schalen en sound healing… Dit kon ik wel vergeten in mijn appartement in Amstelveen. Dácht ik tenminste want deze bijzondere tijd eist ook enorm veel creativiteit van ons allemaal. Vandaag ging ik gewoon met mijn yoga mat op mijn rug naar de Women Circle, maar van niet via het strand maar gewoon via mijn woonkamer, langs de gang naar de werkkamer. Ik maakte online kennis met de vrouwen die misschien ook wel op hun nieuwe meditatie kussen hun innerlijke groei voortzetten tussen de muren van hun eigen omgeving. Wat is er nou intiemer dan óók nog eens bij elkaar thuis te kunnen zijn, maar dan virtueel.

Lees HIER verder voor de Full Moon Women Circle van @Sahrona.Holistic